top of page

Livepodium Bands heeft als doel om zoveel mogelijk bands op de podia in Nederland en ook daar buiten te krijgen. Door de bekendheid van Livepodium Bands, die we nog verder gaan uitbreiden door middel van promotie via onder andere de social media kanalen, ben je als band online zeer goed vindbaar.  

Tarief

Om jullie band ook zichtbaar te krijgen en verder te promoten, vragen wij een vergoeding van € 50,- per jaar (incl. 21% BTW). Dit geld besteden wij natuurlijk om jullie band te promoten en ook om de site te blijven ontwikkelen en verbeteren. Zo blijft iedereen op de hoogte van wat jullie doen, wie jullie zijn, wat jullie releasen enzovoort.

Voordelen van inschrijven

*Compleet profiel 
*Interview met jullie band

*Video + foto's van optreden

*Vermelding via social media kanalen

*Vermelding in de Livepodium Musicletter
*Vindbaarheid via google 
*Nu voor € 50,- per jaar

BAND VAN DE MAAND

Vragen ?

Wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn verwijzen wij je graag door naar onze contactpagina. Vul daar je naam en je emailadres in, stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Geen uren wachten tot je weet wat je moet doen of kunt doen. Ook voor vragen over de Livepodium Musicletter over bijvoorbeeld een interview, persberichten, releases of als je daar eventueel in wilt adverteren kun je daar terecht. 

Advertentie

guitarshop-apeldoorn-logo-retina (2).png

See it. Hear it. Feel it.

 

The Guitarshop biedt een uniek assortiment, know-how en service waar u graag weer voor terugkomt.

 

Dealer
Wij zijn dealer van o.a. Ibanez, Charvel, Gretsch, Schecter, Maybach, Tokai, Ormsby, Martin, Eastman, Seagull, Lâg, Alhambra, LR Baggs, Victory Amps, Vox, Marshall, Roland, Boss, Blackstar, D’Addario, Curt Mangan, Ernie Ball, Elixir, Dunlop, G7th, Souldier Straps, en Holy Cow Straps.

 

Kennis & ervaring
Met onze kennis en ervaring zijn wij erin geslaagd ons te kunnen onderscheiden van onze collega’s. Mede door het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld, hebben wij ons bedrijf kunnen uitbouwen tot wat het nu is. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met hart voor muziek en de zaak. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat u goed en snel te helpen en bezitten wij over grote expertise van de instrumenten die wij leveren.

 

Service

Bij ons krijgt u de laagste prijs én de service die hoort bij een speciaalzaak. Elke gitaar wordt goed afgesteld voor levering. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels geldt dit ook voor online bestellingen! Om een probleemloze, fijn spelende gitaar te garanderen krijgt u een extra gratis onderhoudsbeurt bij aankoop van uw gitaar.

Lauw.jpg

LAUW

huiswerk- en studiebegeleiding

Hier kan ook jouw

advertentie

komen te staan.

Nieuwsbrief

BAND PROMO

bottom of page