top of page

Advertentie

hans-de-louter-header.png

Ik zoek bands

Ben je op zoek naar passende muziek, heeft de geplande band afgezegd, dan zit je hier goed. Beschrijf je wensen en wat je te bieden hebt zo duidelijk mogelijk in het berichtvenster. 

Denk hierbij aan datum, plaats, genre artiest en de vergoeding die je wilt betalen.

Je verzoek wordt geplaatst onder de button Ik zoek optredens, deze is alleen zichtbaar voor ingeschreven bands bij Livepodium. De band kan dan contact met je opnemen. 

Bedankt voor de inzending!

Advertentie

guitarshop-apeldoorn-logo-retina (2).png

See it. Hear it. Feel it.

 

The Guitarshop biedt een uniek assortiment, know-how en service waar u graag weer voor terugkomt.

 

Dealer
Wij zijn dealer van o.a. Ibanez, Charvel, Gretsch, Schecter, Maybach, Tokai, Ormsby, Martin, Eastman, Seagull, Lâg, Alhambra, LR Baggs, Victory Amps, Vox, Marshall, Roland, Boss, Blackstar, D’Addario, Curt Mangan, Ernie Ball, Elixir, Dunlop, G7th, Souldier Straps, en Holy Cow Straps.

 

Kennis & ervaring
Met onze kennis en ervaring zijn wij erin geslaagd ons te kunnen onderscheiden van onze collega’s. Mede door het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld, hebben wij ons bedrijf kunnen uitbouwen tot wat het nu is. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met hart voor muziek en de zaak. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat u goed en snel te helpen en bezitten wij over grote expertise van de instrumenten die wij leveren.

 

Service

Bij ons krijgt u de laagste prijs én de service die hoort bij een speciaalzaak. Elke gitaar wordt goed afgesteld voor levering. In tegenstelling tot de meeste internetwinkels geldt dit ook voor online bestellingen! Om een probleemloze, fijn spelende gitaar te garanderen krijgt u een extra gratis onderhoudsbeurt bij aankoop van uw gitaar.

Lauw.jpg

LAUW

huiswerk- en studiebegeleiding

Hier kan ook jouw

advertentie

komen te staan.

Nieuwsbrief

bottom of page