top of page

MUZIEKWINKELS

guitarshoplogo.png

THE GUITAR SHOP APELDOORN
Wij zijn dealer van o.a. Ibanez, Charvel, Gretsch, Schecter, Maybach, Tokai, Ormsby, Martin, Eastman, Seagull, Lâg, Alhambra, LR Baggs, Victory Amps, Vox, Marshall, Roland, Boss, Blackstar, D’Addario, Curt Mangan, Ernie Ball, Elixir, Dunlop, G7th, Souldier Straps, en Holy Cow Straps.

DRUMZAAK APELDOORN
Aan de rand van het centrum van Apeldoorn is onze ruime zaak gevestigd die is ontstaan vanuit de passie voor drummen van Fred Brandwijk. Uiteraard vind je alle bekende merken in de winkel.

https://drumzaak.nl/

drumzaak.png

SOMMER MUSIC STORE
Verkoop / Reparatie / Verhuur / Workshops / Concerten en nog veel meer.
Bezoek de website en maak kennis met hun mega webshop (klik hier)

BAX MUSIC APELDOORN 
 
Muziekinstrumenten, studio- en DJ-gear, PA-apparatuur, verlichting... wil je het van dichtbij bekijken en beluisteren? Kom naar onze muziekwinkel in Apeldoorn! Deze 700 m2 grote Bax Music-vestiging biedt net als onze andere winkels een ruime selectie van het online assortiment. Je kunt er natuurlijk ook terecht voor bestellingen ophalen, producten retourneren en natuurlijk voor professioneel advies. Wil je een artikel uitproberen maar is het niet beschikbaar bij Bax Music Apeldoorn? Als het op voorraad is in ons centrale magazijn, kan het de volgende dag al klaarstaan!

bax music.png
bottom of page