top of page

Coverband PRIME TIME


Wat spelen wij?

Prime Time verzorgt avondvullende programma's voor iedere feestelijke gelegenheid. Standaard bestaat het repertoire uit vier sets van 12 à 15 nummers:

De eerste set dient als muzikale opwarmer met heerlijke luistermuziek zoals Thinking out loud van Ed Sheeran en Back it up van Caro Emerald. We gaan er daarbij van uit dat de gasten nog even een praatje met elkaar willen maken.


Bij de tweede set komt de stemming er al goed in met hits van Abba, Chic, Kool & the Gang en Justin Timberlake. Vervolgens stroomt de vloer vol op de klanken van James Brown en Get Lucky van Daft Punk.


In de laatste set gaan alle remmen los: de Black Eyed Peas, Gipsy Kings en Rihanna passeren in hoog tempo de revue. Kortom, een avond met voor ieder wat wils, voor jong en oud.

En dat alles puur natuur. Geen bandjes, geen midi-computers. Prime Time gaat en staat voor echte en eerlijke livemuziek! Een feest voor de oren, maar we denken bij Prime Time ook aan de trommelvliezen!


Inclusief lichtshow!

Ons repertoire kent een logische opbouw, die op menig feest heel succesvol is gebleken. Een beproefde formule, maar natuurlijk spelen we ook zo veel mogelijk in op wat er tijdens het feest gebeurt. Er kunnen echter specifieke wensen zijn waardoor we van de opbouw af moeten wijken. Laat dit ons dan wel bijtijds weten. We beschikken over een professionele licht- en geluidsinstallatie en tussen de sets door zorgen wij natuurlijk ook voor pauzemuziek.


Verzoeknummers?

Wanneer net dat ene, voor jullie zo bijzondere nummer toch niet op onze setlijsten voorkomt, maar je wilt het dolgraag horen op je feest, leg het dan even aan ons voor. We bepalen dan in overleg of het mogelijk is om het op je feest te spelen. Wel vragen we voor het instuderen van een ons onbekend nummer een bescheiden vergoeding.


Line-up coverband Prime Time Coverband Prime Time is in april 2001 geformeerd door een aantal enthousiaste muzikanten die op uiteenlopende podia hun sporen hebben verdiend. Inmiddels heeft dit swingende gezelschap zich ontwikkeld tot een veelzijdige coverband die zich thuis voelt op vrijwel elk muzikaal terrein: van disco, soul, funk en latin tot zwoele jazz-klanken. En dat alles puur natuur, zonder op een zolderkamertje in elkaar geknutselde computerdeuntjes. Een echte live-band dus!


Leonie Bakker - zang Wim Grotendorst - gitaar, zang Chris de Groot - drums Peter van den Hout - gitaar, zang, percussie Rob Romeijn - basgitaar, zang Enzo Buscherhof - keyboards, zang Frits Barendsen - geluid, licht


Website Prime Time

Facebook Prime Time

bottom of page