top of page

Grace de Gier

Bijgewerkt op: 6 apr. 2022Grace de Gier omschrijft haar muziek het best als een unieke mix tussen 80's/90's en moderne rock, met instrumenten die niet gebruikelijk zijn in rock, van een zeer Colombiaanse accordeon tot een klassieke viool.

Verwelkomt publiek van alle leeftijden en uit vele landen, met volgers op haar sociale netwerken van verschillende nationaliteiten. Grace is geboren in Colombia en woont al meer dan tien jaar in Nederland. Grace zingt en schrijft in het Spaans en Engels en heeft met haar Nederlandse band de aandacht getrokken van verschillende Amerikaanse nieuwe sites, zoals Fox, American News, MTV Rock en The Times. Ook in Latijns-Amerika op La Cronica Mex, El espectador Col, Revista Schock Col, Caracol TV en RCN-radio, Europese en Aziatische media.

Invloeden van: Grace heeft invloeden van bands als de ´The Cranberries´, ´Garbage´, ´Blondie´, ´The Cure´, ´The Killers´, ´Roxette´ en anderen, maar ze wil haar eigen stijl hebben.

De meeste videoclips voor haar liedjes zijn geregisseerd en geproduceerd door Rolf de Gier (www.dutchvulturestudios.com), die bij elk nummer een zeer vermakelijk verhaal vertelt. Neem voor meer informatie contact op met manager Peet van der Kamp +31641478855 Grace de Gier is met Nederlandse band natuurlijk ook te vinden op de sociale media:

Facebook Twitter Instagram Youtube

bottom of page