top of page

Hans Jansen Music

Bijgewerkt op: 23 sep. 2019


Bio Hans Jansen

Roepnaam: Hans

Achternaam: Jansen

YouTube kanaal: https://www.youtube.com/hansjansenmusic

Woonplaats: Zwolle

Geboortedatum: 9 juli 1975


Vertel eens iets over jezelf:

Ik ben 44 jaar waarvan ik al 35 jaar muziek maak. Wanneer het om muziek gaat, gaat het om emotie. Ik speel covers van diverse artiesten waar ik mijn eigen draai aan geef. Dit doe ik al heel lang en het liefste op verzoek zodat de muziek persoonlijk wordt.

Mijn recordpoging om alle stationspiano’s op een dag te bespelen, 22 mei 2018, was ook om mensen met elkaar te verbinden door mensen even te onthaasten en de muziek haar werk te laten doen. Na mijn ‘doorbraakje’ op Dumpert met mijn versie van ‘Wicked Game’ op het station van Zwolle, heeft er voor gezorgd dat ik mijn baan als horeca-docent van vijf dagen kon terugbrengen naar drie, om de rest te vullen met muziek maken. Ik ben dankbaar voor wat er allemaal gebeurt. Wellicht ga ik volgend jaar een jaar helemaal muziek maken…..


Schrijf en record je ook eigen nummers? Zo ja, waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ja, sinds kort begonnen met schrijven en opnemen (thuis) van mijn eigen nummers. Dit vind ik best spannend omdat ik best wel persoonlijk schrijf. Inspiratie haal ik uit andere mensen en uit hoe ik me voel. Dat kan een gesprek zijn, een knuffel, mijn vriendin, mijn ex, familie, zolang er mijn gevoel in zit.Op welke YouTube-video van jezelf ben je het meest trots?


Het meest trots op Scare away the dark bij QMusic met Stephan Bouwman.

Dit omdat ik het nummer echt in mijn eigen jas heb gegoten en ook zo mocht uitvoeren.

https://www.youtube.com/watch?v=N2OngRoKfOw

Daarnaast het meest dankbaar voor de video van Wicked Game op het Station Zwolle

Ook gewoon echt een mooi nummer!

https://www.youtube.com/watch?v=dzzuGxIFaEY


Heb je weleens met een live band gespeeld? Ja, ik speel naast alleen ook in een Queen Tribute band “Fried Chicken”

https://www.facebook.com/FriedChickenQueenTribute/Buiten het feit dat alles bespreekbaar is en ik graag mee denk met u als opdrachtgever zijn hier een aantal opties;

- Ik speel graag gevarieerd tijdens een diner

- Ik speel graag op verzoek, zo kunt u en uw gasten de muziek horen die gewenst is

- Een 'Crazy Piano' achtige avond? geen probleem!

- een muziekquiz, of een presentator nodig? al dan niet met live muziek? ook dat is een optie

- Heel graag dat ene mooie lied tijdens een uitvaartdienst?

- Iemand verrassen? op een verjaardag of huwelijk? Iemand toezingen?

- Altijd al een intiem huiskamerconcert gewild? Met al je favoriete luisterliedjes?

- Of iets heel anders?


Laat het me weten.


Groeten

Hans Jansen

Website: Hans Jansen Music

Facebook: Hans Jansen Music
bottom of page