top of page

Pitch

Bijgewerkt op: 6 nov. 2019Pitch is een Rock Coverband en heeft de Betuwe als uitvalsbasis maar speelt door het hele land. Coverband Pitch bestaat uit 6 ervaren muzikanten met samen meer dan 100 jaar podiumervaring.


Van een stampvolle kroeg tot een festival, een 50e verjaardag of een bruisende feesttent. Hoe groot of klein de zaal ook is, Pitch speelt altijd vol passie!


Repertoire Het repertoire bestaat uit de beste rock hits van de Top 2000 waarin ook de Nederlandstalige nummers niet ontbreken. Pitch speelt 3 sets van ongeveer 50 minuten. Te denken valt hierbij aan: Van Halen, De Dijk, Golden Earring, Blöf, The Rolling Stones, Robert Cray, Doobie Brothers, Dire Straits, Chuck Berry, Queen, Creedence Clearwater Revival, Herman Brood, The Eagles, U2, Robert Palmer en vele vele anderen.

Stevig maar plezierig

Natuurlijk is Pitch een rock coverband, maar dat wil niet zeggen dat je na een optreden van ons stokdoof naar huis gaat. Wij passen het geluidsniveau aan naar de ruimte waarin we spelen, zodat het wel stevige rock blijft maar ook plezierig om naar te luisteren.Pitch beschikt over een eigen licht en geluidsinstallatie voor zowel kleine ruimtes als een grote zaal.


Website Pitch

Mail Pitch

bottom of page