top of page

The Beatles-tributeband ‘One After 909'

De Beatles-tributeband ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, heeft inmiddels een grote regionale bekendheid. De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band diverse keren naar de Cavern Club in Liverpool en Hamburg gebracht.

De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles repertoire en is als viermanformatie en als uitgebreid Sgt. Pepper orkest met piano en blazerssectie te bewonderen. Het zien en horen van de band doet je je wanen terug in de 60’er jaren te zijn en met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo! 'One After 909' bestaat ongeveer 11 jaar en vertolkt op zeer enthousiaste wijze meer dan 100 The Beatles songs. Afgelopen jaren heeft de band meermaals in the Cavern club in Liverpool en in Hamburg gespeeld. Concerten geeft de band bijna wekelijks muv. het zomerreces. De meeste concerten zijn in Nederland maar de band wordt meer en meer gevraagd in Engeland, Duitsland en België.

Tevens hebben wij in september 2017 zowel een LP als CD uitgebracht in samenwerking met Muziek Staffhorst Vinyl. Uiteraard is deze ook op spotify te vinden. Als 4-tal speelt 'One After 909' veel van de eerdere The Beatles songs en met een pianist en blazerssectie ook de Sgt. Pepper en Magical Mystery Tour songs.

Wij spelen inmiddels, vaak in de grote bezetting, door heel Europa (inclusief The Cavern Club in Liverpool) maar ook in popzalen en theaters (zoals De Vorstin, P60 of Fluor, Theater aan de slinger, Theater Pantalone)


Doordat Óne After 909' een stichting is kan er tegen een laag tarief geboekt worden.

Wij hanteren een uitkoopbedrag van €1100,- voor de FAB4 configuratie en €2200,- voor het totale orkest. (Excl. PA)

De band kent een eigen fanclub in de provincie Utrecht met ongeveer 300 aangesloten leden. Natuurlijk zijn we ook hieronder te vinden op: Website

Facebook

YouTube Spotify

bottom of page